Dansworkshops op school

Leuke, leerzame dansworkshops in het onderwijs, BSO's en KDV's!

Wil jij voor jouw klas/groep een leuke en educatieve activiteit organiseren? Overweeg dan eens om samen met jullie leerlingen een dansworkshop te volgen! Bij Dansschool Footstepz bieden wij een ruime keuze aan dansstijlen voor het primair onderwijs, speciaal basisonderwijs. voortgezet onderwijs, het MBO, BSO's en KDV's. Denk bijvoorbeeld aan urban dansstijlen zoals streetdance, hiphop, afrodance en kleuterdans, maar ook modern/jazz en het uitvoeren van een flashmob behoord tot de mogelijkheden.

Dansworkshops zijn niet alleen vermakelijk maar ook educatief. Ze dragen bij aan het scherp houden van reactievermogen en het nemen van snelle beslissingen. Bovendien kunnen ze een boost geven aan het zelfvertrouwen en dienen als een creatieve uitlaatklep. Door samen te dansen leren de leerlingen respect te hebben voor elkaar en hun grenzen beter aan te geven.

Onze workshops worden geleid door professionals met ervaring en een interne training in het geven van dansworkshops. Je kunt erop vertrouwen dat de workshops zowel energiek als leerzaam zijn!