Dansschool Footstepz

Dé dansschool voor verbinding, ontwikkeling en plezier!

Inschrijven lidmaatschap:

 

Wil jij je inschrijven voor de dansles? 

- Bij het afnemen van een lidmaatschap bij Dansschool Footstepz , betaal je eenmalig €15,- inschrijfgeld. Na inschrijving ontvangt u een gratis Dansschool Footstepz T-shirt naar gewenste kleur en maat, welk u onderstaand aangeeft.

- Onderstaande inschrijfformulier dient voor aanvang van de eerstvolgende les bij ons ingediend te zijn.

- U ontvangt van ons nadien een welkomstmail met alle informatie omtrent betalingen, opzegging, kortingen, algemene informatie en nog veel meer. U kunt deze informatie ook alvast vinden op onze website bij het huisreglement en onze algemene voorwaarden.

- Je schrijft in voor een lidmaatschap naar keuze. Na afloop van dit gekozen lidmaatschap, is deze maandelijks opzegbaar*.

*M.u.v. een gekozen eenmalig maand lidmaatschap. Deze verloopt automatisch na 1 kalendermaand en dient zelf verlengd te worden met een 3 of 12 maanden lidmaatschap.

- Bij een inschrijving op de helft van de maand kan het zo zijn dat de eerste factuur hoger uitvalt. Het wordt dan met de facturatie van de eerstvolgende maand meegenomen. Bijvoorbeeld 15 augustus ingeschreven, dan krijg je 20 augustus de factuur van de laatste helft van augustus en de volledige maand september.

LET OP: Omdat deze inschrijving géén overeenkomst betreft, maar een inschrijfformulier, ontvangt u hier geen kopie van. Indien gewenst, dient u zelf de ingevulde elementen te noteren t.b.v. uw eigen administratie.