Dansschool Footstepz

Dé dansschool voor verbinding, ontwikkeling en plezier!

MERCHANDISE

 

DANSSCHOOL FOOTSTEPZ T-SHIRT

Je herkent ons danstalent meteen aan hun Dansschool Footstepz T-shirt! Wil jij ook een Dansschool Footstepz T-shirt? Deze is te bestellen voor €18. Jij kiest zelf je gewenste kleur uit en mailt ons daarbij de juiste maat naar info@dansschoolfootstepz.nl en wij zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt!  Of bestel hier direct via onze contactformulier

 KATOENEN CANVAS RUGZAK

Neem jouw danskleding in stijl mee! Een katoenen canvas rugzak met sluitkoord met stop. De rugzak is lichtgewicht en comfortabel! Ook is er een binnenvak met rits aanwezig voor jouw waardevolle spullen. Deze handige alleskunner is ideaal voor je dagelijkse boodschappen, dagtochtjes en uiteraard; je dansles! Te bestellen voor €12,50 via info@dansschoolfootstepz.nl. Of bestel hier direct via onze contactformulier.
POLYESTER RUGZAK MET NYLON KOORDEN

Deze ''simpele'' rugzak stelt niet teleur. Met zijn stevige koorden is de rugzak comfortabel om te dragen. De tas is lichtgewicht en makkelijk opvouwbaar, handig voor school, boodschapjes en jouw danskleren! Te bestellen in de kleuren: roze, groen, blauw en zwart via info@dansschoolfootstepz.nl voor maar €7,50! Of bestel hier direct via onze contactformulier.